Historie & vision

”Oplevede at min professionelle klinikbeklædning samtidige desværre også betød et farvel til min egen personlige stil.”

Med en baggrund selv som behandler og ønsket om, at bære en professionel klinikbeklædning blev for mig samtidigt også et farvel til muligheden for, et mere personligt og trendy look i hverdagen. Jeg savnede oplevelsen ved at klæde mig på om morgenen - savnede variation at føle mig ”smart” og at kunne klæde mig i de farver jeg holdt mest af. Med min tidligere uddannelse som designer i bagagen, var der ikke lang fra tanke til handling og dette blev starten. I efteråret 2020 lancerede jeg onlineshoppen ”style2work”.

Min historie blev firmaets vision

Man skal glæde sig over at kunne åbne sit klædeskab om morgenen og tænke. ”Hvad har jeg lyst til at tage på i dag”. Også når det gælder en professionel klinikbeklædning.

Det bedste fra to verdener skulle forenes og listen af krav til pasform, bevægelsesfrihed, komfort og fashion var lang. Hos style2work er vores grundlægende ønske, at integrere meget mere fashion i vores klinikbeklæning. En smuk og elegant tilrettede pasform og samtidig uden at gå på kompromis med komforten. Disse tre faktorer blev grundstenen for alt videre udvikling af den perfekte klinikbeklædning.

Vi ville skabe den perfekte arbejdsbeklædning

Blandt et bredt udsnit af behandlere har vi grundigt undersøgt og kortlagt de mange forskellige arbejdsstillinger. Med udgangspunkt i disse informationer har vi designet vores kollektion. Det stod dog også helt klart, at ville vi den ”flotte”  tilrettede pasform og skabe den smukke silhuet i vores styles, krævede dette også den helt rigtige tekstil. Vores tekstil indeholder derfor 4 % Elastin som præcis giver den optimale smidighed og elasticitet som kræves og så er den krølfri.

Komfort og velvære også på de varme dage

Vores klinikbeklædningen er åndbar og svedtransporterende.

Vi fandt i vores undersøgelse af kravet til, at føle sig frisk også på de varme dage vejede tungt. Som behandler er man tæt på sine klienter, behandlingerne er ofte også af lettere fysisk karakter. Derfor er vores tekstil åndbar og svedtransporterende. Man undgår at føle sig fugtig og varm i løbet af dagen og klinikbeklædningen fremstår, selv efter en lang og varm arbejdsdag uden krøller.

 

Mix & Match dit eget look eller Mix & Match jeres Teamlook

Resultatet blev en kollektion med meget mere fashion, mange skønne farver og styles som både kan benyttes alene, men også kombineres til nye og spændende looks. Man behøver ikke nødvendigvis at være ens for at fremstå som et team. Brug kollektionen på tværs af styles og farver Mix & Match jer frem til jeres eget helt unikke ”team look”,  uden at gå på kompromis med jeres personlige stil.

Special ordre / har I behov for individuelle længder, ekstra lommer eller mulighed for at vælge mellem 32 smukke farver eller andet kontakt os.